Igen jó riogatás ez, de ami sok, az sok!!! Minden nap a csapból is ez folyik, nem lehet az MTV1-et sem nézni, mert szó szerint percenként erről beszélnek. Hol vannak a normális emberi elméhez értő pszichológiai szakértők? Úgy tűnik, erre nincs igényük, hogy legyenek, mert akkor ezt nem tennék. Ez így tovább nem megy, ebből ELÉG VOLT. Ez pont olyan, mint az én életemben, ami ellen aktívan mindig is ellenálltam, ellenállok és soha nem fogom meghallgatni, megnézni, mert erőszakolták, ilyenek: a Patyomkin páncélos, a Sorstalanság, és az összes hasonlóan erőltetett politikai és agymosási célú média nyomatás, meg az is, hogy mit ünnepeljek, meg hova vigyek koszorút, mitől kell parancsra talpig gyászba borulnom…, NEM! Majd ÉN MAGAM eldöntöm, mit akarok. Világos? A többi ember nevében is, VILÁGOS? NEM vagyunk hülyék, még ha magukból kiindulva ezt is gondolják. Könyörgöm, hallják meg: ELÉG VOLT! Mostanra az összes migránsozás, bevándorlás túlcsordult, azt kell mondjam, hogy elég. Lehet, hogy ez jó kampányfogás, de ellenkezésbe fog váltani. Igen, valóban senki nem akarja, aki normális ebben az országban, hogy migránsok hada lepje el hazánkat, és ezzel jogos félelmeket éljünk meg. Nem akarjuk, hogy nemzetünket, vallásunkat, békénket veszélyeztessék. Ez nagyon jó kampányfogás is, de csak egy darabig és mértékkel. Azt kell mondanom, ELÉG VOLT, hogy minden nap a TV-ben reggeltől estig ezt nyomják. Bárhova kapcsolok, a FIDESZ-ből mindig ezt beszélik. Ha annyira ismét nyerni szeretnének, miért nem azt mondják el, amit eddig NEM TETTEK MEG, ami romokban van, s amin VÁLTOZTATNI KELLENE?! Mondják el már azt is, AMIRE NAGYON VÁLASZT SZERETNÉNK KAPNI, hogy:

  • Mit akarnak az egészségüggyel, azokkal a rettenetes kórházi állapotokkal? Nyugtassanak meg mindenkit, hogy nem magánkórházakba akarják átjátszani a gyógyítást sok-sok pénzért, mert ez ma nagyon így néz ki! Ez lenne az, amit a szegények nem tudnak kifizetni, így marad a koporsó, és megoldották a nyugdíjas helyzetet is. A „szépen néző”, álnok lelkű miniszter nyájas szavaiból semmi igazság sem derül ki, mikor váltják le? Ugye nem ez az ördögi terv van a dolgok mögött?
  • Hogyan változtatnák jobbra a sok szegény, éhező ember sorsát? A nyugdíjasokét, a vidéken élő keresettel nem vagy nagyon kevéssel rendelkezőkét, a sok százezer cigány ember helyzetét? S nem álmegoldásokkal, valódiakkal. Ha emelkednek a bérek, az árak is fognak, s aki nyugdíjas vagy kiskeresetű annak a nyomora még nagyobb lesz. Hogyan és mikor lesz a kompenzáció? Remélem lesz, DE előre közölni kellene, nem struccpolitikát gyakorolni.
  • Hogyan tennék eredményesebbé az oktatást, hogy a gyerekek ne csak magológépek legyenek, logika, erkölcs és széles látókör nélkül?
  • Hogyan szüntetnék meg az izmosítónak sem nevezhető mindennapos testnevelést, helyette olyan tananyagot, jó tankönyveket tennének, amik értelmes embereket eredményeznének. Ma sok gyerek az iskolákban butul el, kötelező erővel kiveszik a szülő kezéből, és jönnek ők, az agymosó semmivel! Most az izom a cél, agyfejlesztés nulla, kinek jó ez? Miért nem ezekről beszélnek? Miért nem gondolják újra az elkövetett hibáik kijavítását?
  • Hogyan és mikor hagyják abba a sportra való túlzott költekezést, stadionok stb.?
  • El kéne mondani, hogy a korrupciót hogyan szüntetik meg, erre még az akarat sem látszik!
  • A saját elveikkel meredeken ellentmondó gyalázatos bevándorlási kötvényeket mikor szüntetik meg? A gazdag ember is lehet terrorista meg hitvány is, sőt!!
Ezekről kéne éjjel-nappal beszélni, ami bosszantja az embereket, nemcsak a migránsokkal ijesztgetni állandóan. Vagy vallják be: a „kinti hatalmasságok” tán úgy döntöttek, ennyi elég volt, most a többi szedje meg magát, így veszteniük kell, s akkor ez a legjobb módszer erre. Emlékszem mikor anno utolsó pillanatban Orbán visszalépett a miniszterelnök jelöltségből Bod Péter Ákos javára, az indok ez volt (?) „Dávid Ibolya az első forduló után egyértelműen jelezte, hogy jelöltjeiket nem léptetik vissza a Fidesz javára, "Orbán Viktort nem segíti hatalomra", ami szinte lehetetlenné teszi, hogy a Fidesz győzni tudjon a második fordulóban.” [forrás] Előttem és sokak előtt is világos volt, hogy a nép közül ezt az MDF-s „nyáladzást” nagyon kevesen, vagy tán nem sokan akarták, így egyből nem is nyertek, pedig nem sokkal vesztettek. Gondolom így kellett tenni, s egyik kivitelező - azóta tudjuk milyen -, Dávid Úrnő volt, és most mi a helyzet, uraim? Ha veszteni akarnak, akkor így veszteni is fognak, mert ez már nem megy, ez nagyon idegesítő, elég volt! Nem tudom milyen tanácsadóik vannak, de a jelekből az látszik, hogy rosszak! Megtévesztik Önöket, akik ezt a módszert javasolják. Ha már józanul gondolkodni nem tudnak: a nép, még ha le is nézik őket, akiknek a szavazataival ott ülnek, ahol, nem annyira hülye, hogy ne tudja, hogy migránsokat nem lehet beengedni, de már annyira elege van belőle, szabályosan kifárasztották őket ezzel, oda sem fognak figyelni, ha netán valami értelmeset is akarnának mondani. Nem beszélve ezekről az ismételten küldözgetett konzultációs ívekről. Most fognak nagyot koppanni, túl sok ennyiszer egy évben, biztos vagyok benne, hogy kevés fog visszaérkezni, s meg is érdemlik. Öngól lesz. Ez a gyengeségük jele, hogy ilyen megerősítéseket akarnak. Ezt most mondom, nem kéne, mert ez is sok! Mi az AQUILA Párt mindenre tudjuk a jó, kivitelezhető megoldást, hogy mit kellene tenni, de pénz hiányában nincs tömegbázisunk, sem a hazudozásokban, sem kóklerségekben nem vetélkedhetünk a többiekkel. Mi így csak ötletezhetünk, de azt is csak úgy veszik át/fogadják meg, hogy a maguk kis korrupciója a háttérben megmaradhasson, úgy meg nem működik. Miért írtam ezeket? Végiggondolva a gyenge lehetőségeket - sajnos egyik sem sokkal jobb a másiknál, csak rosszabb és még rosszabb. Ha ezeket rangsorolom, hogy mit szeretnénk, hogy legyen, világos: számunkra elsőnek az AQP lenne a jó. Mivel ez nem kivitelezhető, a maradéknak legelfogadhatóbb – ha mindent egybevetek –, sajnos még mindig a FIDESZ. Köztük legalább van pár jó szakember, akit mi is szívesen vennénk, persze nem a Balog úr az, és még van jó pár köztük olyan, akiket azonnal el kellene tűntetni. Tessék módszert váltani, különben nagy baj lesz. Pável Márta 2017.10.01.